Almussafes promou l’emprenedoria i concedeix 7 ajudes de 3.000 euros als professionals del municipi

El consistori ha invertit en la convocatòria de 2020 d’aquest programa de foment de l’ocupació un total de 21.000 euros de fons propis

L’Ajuntament d’Almussafes gràcies al programa d’Ajudes Municipals a Persones Emprenedores, en la convocatòria de 2020 ha donat suport al comerç local i s’han beneficiat set persones emprenedores del municipi  amb ajudes de 3.000 euros per a la posada en marxa dels seus projectes empresarials.

El consistori ha invertit en la convocatòria de 2020 d’aquest programa de foment de l’ocupació un total de 21.000 euros de fons propis, estimulant així  nous llocs de treball autònom, alternativa a l’ocupació per compte alié.

El consistori conscient de la situació i la crisi que s’està travessant segueix donant suport i recolzant el comerç local per poder seguir mantenint viva l’economia de la localitat.

L’import concedit amb aquesta ajuda ha d’anar destinat a sufragar despeses corrents, com les quotes a la Seguretat Social, el lloguer, la llum, l’aigua, el telèfon o els serveis d’assessoria.

Salvador Albuixec és un dels 7 emprenedors que durant 2020 va obrir el seu propi negoci i va poder sol·licitar l’ajuda.

La localitat lluita per a seguir avant i malgrat la crisi del coronavirus, tan sols ha disminuït en 1 el nombre de persones beneficiàries d’aquesta subvenció respecte a la convocatòria de 2019.

Des de l’equip de govern d’Almussafes seguiran treballant per fomentar el comerç local i mantindre viu al municipi.

Deixa el teu comentari