Almussafes recapta 3.100 euros per a la Fundació Sandra Ibarra en el repte “Per elles”

Este és el resultat obtingut gràcies a l’arreplega de 3.000 quilos de vidre en els contenidors instal·lats enfront de la casa consistorial

La regidora de Medi Ambient, Teresa Iborra, agraïx la implicació dels veïns en esta campanya solidària

contenidors-rosa1Almussafes, a 29 de novembre del 2016. L‘empresa Ecovidrio acaba de fer públics els resultats de la campanya solidària “Per elles”, desenrotllada en la comarca de la Ribera Baixa. Almussafes era una de les 12 localitats implicades en esta iniciativa d’arreplega de vidre per a la investigació contra el càncer de mama. Dels 8.100 quilos de vidre reciclats, el municipi ha col·laborat amb un total de 3.100, i la dita quantitat, convertida en euros, serà la que es destinarà a la Fundació Sandra Ibarra, especialitzada en la investigació del càncer de mama.

La solidaritat dels veïns d’Almussafes ha tornat a quedar patent en l’última iniciativa desenrotllada en la localitat. La campanya “Per elles”, a la que el consistori municipal es va adherir el passat mes d’octubre amb l’objectiu de reunir fons per a la investigació del càncer de mama, ha sigut tot un èxit.

“De fet, hem aconseguit batre rècords de participació en este repte tan especial, demostrant que els nostres veïns apel·len a la solidaritat i s’impliquen al màxim en causes tan importants com la lluita contra el càncer de mama”, constata la regidora de Medi Ambient, Teresa Iborra, el qual agraïx la inestimable col·laboració brindada per la Junta Local de Lluita contra el Càncer i els almussafenys en general.

Segons les dades facilitades per l’empresa Ecovidrio, Almussafes va aconseguir reunir del 19 al 26 d’octubre, un total de 3.100 quilos de vidre en els contenidors rosa situats en l’esplanada de l’edifici de l’ajuntament. Atés que per cada quilo obtingut es revertia un euro a la Fundació Sandra Ibarra, gràcies a l’esforç dels veïns del municipi Ecovidrio destinarà 3.100 euros gràcies a la solidaritat de la població.

 Dels 12 municipis participants de la comarca de la Ribera baixa, Almussafes ha sigut la localitat amb major volum de vidre aportat, un 38% del total registrat. Durant la campanya, nombrosos veïns i establiments hostalers es dirigien ben sovint fins a este punt per a depositar les seues botelles i envasos d’este material que posteriorment l’empresa organitzadora recicla en les seues plantes de transformació.

Deixa el teu comentari