Almussafes ret homenatge als 20 anys de treball de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil

L’Ajuntament d’Almussafes va celebrar, el dissabte 26 de juny en el pati del Museu Casa Ayora, un acte commemoratiu per retre un merescut homenatge a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil Almussafes per commemorar les dos dècades des de la seua constitució.


L’any 2001 es va constituir que mai han perdut l’essència que els identifica com una organització de caràcter humanitari, altruista i solidari, aportant un servei públic permanent en el camp preventiu i operatiu al servici d’Almussafes.

L’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil treballa en estreta col·laboració amb la Policia Local d’Almussafes en la prevenció de situacions de greu risc col·lectiu, la protecció i els socors de persones i bens i els actes organitzats pel consistori municipal.

Els 18 membres de l’agrupació pogueren rebre de mà de Toni González, alcalde d’Almussafes i del regidor de seguretat ciutadana, Jaime Wic, uns diplomes d’agraïment en reconeixement a la seua solidaritat, disponibilitat i serveis prestats durant l’estat d’alarma com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. A més de fer entrega de les medalles al grup de 12 integrants que ho donaren tot durant l’estat d’alarma.

A l’acte del 20 aniversari de  l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil Almussafes també van estar presents voluntaris i voluntàries dels ajuntaments de Montcada, Tabernes Blanques, Cullera i Benifaió, a més de representants de l’Agrupació de Protecció Civil de l’Ajuntament de València.

Deixa el teu comentari