Almussafes se suma al Black Friday

AECAL celebrarà el pròxim 25 de novembre el seu primer divendres amb descomptes especials

Almussafes, a 21 de novembre de 2016. Un total de 20 comerços d’Almussafes oferiran els seus productes i serveis amb importants descomptes aquest divendres 25 de novembre amb motiu de la celebració del conegut com Black Friday. Aquest costum nord-americà celebrat en les jornades posteriors al Dia d’Acció de Gràcies arriba a la localitat de la mà de l’Associació d’Empresaris i Comerciants, AECAL, amb l’objectiu d’incentivar les compres en els establiments de la població.

entrega-premio-ii-shopping-night-1Avançar les compres nadalenques, accedir a determinats productes i serveis necessaris per a la nostra vida diària a preus reduïts o simplement donar-se un capritx, però tot amb descomptes especials. El conegut Black Friday nord-americà arriba a Almussafes de la mà de la seua associació d’empresaris i comerciants, AECAL, per a seguir donant motius pels quals comprar en els establiments de proximitat situats en la localitat.

A la gran qualitat i la cuidada atenció al client, aquest divendres 25 de novembre se sumaran també nombrosos descomptes. Un total de 20 socis de la citada entitat han impulsat la celebració de la I Black Friday del municipi amb l’objectiu de seguir oferint el millor d’ells mateixos als veïns. Cada establiment proposarà als ciutadans una sèrie d’ofertes amb les quals podran avançar les compres de l’època nadalenca.

S’han unit comerços dedicados a roba, calçat i complements (Cinderella, Tulipa, Bou, Tacons i taconets, 100 peus, Loles), indumentària infantil (Nanos i Koala Kids,) establiments dedicats a la salut i el benestar (Parafarmàcia Vero i Herbodietética Prats), a l’esport (Esplai Esport i Base Esports Martín), a la visió (Òptica Santamaria i Òptica Bellisol), agències de viatge (Viatges Islanturs i Un món de viatges), regals (Espais Interiors, Carioca i Adrines Joieria) i la tecnologia (Microshop).

Aquest costum nord-americà, que se celebra la jornada següent al Dia d’Acció de Gràcies, va ser adoptat per Espanya al voltant de l’any 2012, gràcies a la liberalització dels períodes de rebaixes. Encara que en els seus inicis estava enfocat al sector del consum electrònic i la tecnologia i per a establiments físics, a poc a poc va anar obrint-se a altres àmbits i hui dia abasta tot tipus de productes i serveis oferits tant en venda física com per Internet.

El Black Friday és una més de les iniciatives que AECAL està posant en marxa en les últimes setmanes per a continuar potenciar el comerç local, entre les quals també s’inclou la campanya “Almussafes obri per tu”, amb la qual prop de 30 establiments del municipi han decidit mantindre obertes les seues portes tots els dimecres de manera ininterrompuda per a facilitar les compres d’aquelles persones que no poden acostar-se a les seues tendes en l’horari habitual.

Deixa el teu comentari