Almussafes, seu de les finals del President de la Generalitat de Frontó Individual

La presentació dels finalistes se celebrarà el pròxim dimarts día 29, a les 20 hores, a la sala de plenaris de l’ajuntament

Les finals d’esta edició del Trofeu President Generalitat de Frontó Individual, que ja es la trentena, es disputaran el 29 de novembre i 3 i 4 de desembre.

Almussafes, 23 de novembre de 2016. Almussafes ha estat elegida per la Federació de Pilota Valenciana com la localitat amfitriona del Trofeu President Generalitat de Frontó Individual 2016. L’any 2012, el municipi va acollir la competició que, en esta XXX edició es disputarà durant les jornades del 29 de novembre y el cap de setmana del 3 i 4 de desembre al frontó municipal. Precisament la presentació oficial dels finalistes s’ha convocat per al pròxim dimarts 29, a les 20 hores, a la sala de plenaris de l’ajuntament. Les autoritats locales, els representants de la Federació de Pilota Valenciana, el president del club local i els jugadors que lluitaran pel títol de campió es donaran cita a la Casa Consistorial en l’acte públic.

frontoLa última final d’esta competició que és disputava a Almussafes era la de l’any 2012, en la que Pasqual de la Pobla derrotava a Adrián de Museros. Enguany, es voran les cares en la final de la categoria especial els jugadors, procedents de l’Horta Nord, Adrián de Museros, que repeteix final en Almussafes, i Moro de Massalfassar que s’estrena enguany com a finalista de l’Individual.

D’aquesta manera, el consistori d’Almussafes continua amb el seu recolzament a la pilota valenciana, en concret a la modalitat de les tres parets, com ve fent de manera habitual, ja siga amb la celebració de finals o bé amb el seu suport al club de pilota de local.

La presentació dels finalistes queda establida per al pròxim dimarts dia 29 de novembre a partir de les 20.00 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Almussafes.

Éste és el programa de les finals:

Dimarts 29 de novembre:

20.00 hores: Presentació dels Finalistes en el Saló de Plens l’Ajuntament d’Almussafes

21.00 hores: Final 1ª Entre Semana: Julio CPV Vinalesa contra Paco CPV Meliana

22.00 hores: Final 2ª Entre Semana: Voro CPV Foios contra Miguel CPV Atzeneta o Rixar CPV Meliana

Dissabte 3 de desembre:

16.30 hores: Final 3ª Entre Semana: Fermín CPV Massalfassar contra Rafa CPV Alfara del Patriarca

17.30 hores: Final 3ª Categoria: Alejandro CPV Quart de Poblet contra Pepe CPV Moixent

18.30 hores: Final 2ª Categoria: Andrés Ayto. Bugarra contra Àlex CPV Alfara de la Baronia

Diumenge 4 de desembre:

10.30 hores: Final 1ª Categoria: Cervera CPV Alaquàs contra Christian CPV Quart de Poblet

11.30 hores: Final Cat. Especial: Adrián de Museros contra Moro de Massalfassar

Deixa el teu comentari