Alzira 1 – 0 Acero

L’encontre s’ha disputat a l’estadi Luis Suñer Picó.

L’Alzira ha guanyat en casa per 1 gol a 0 en l’encontre disputat aquest cap de setmana al Luis Suñer Picó. L’Alzira venia de guanyar el seu últim partit mentre que els visitants pergueren el seu.

En la primera part del partit, cap dels dos equips va marcar gol i anaren al descans amb un 0-0.

En la segona part l’Alzira va llevar l’empat a zero en el marcador amb un gol de Faus en el minut 77.

Així, amb el marcador d’1-0 finalitzava l’encontre. L’Alzira suma tres punts i ocupa la novena posició amb 32 punts mentre que el conjunt dirigit per Abel Buades, es situa en el lloc 15 amb 22 punts.