Alzira 3 – 1 FC Jove Español

El Alzira ha aconseguit la segona victòria consecutiva de la temporada al derrotar al Jove Español.

L’Alzira ha aconseguit la segona victòria consecutiva de la temporada en guanyar al Jove Espanyol de Sant Vicent del Raspeig per
Imanol va marcar el primer gol en el minut 15.

Els alacantins aconseguiren igualar el marcador al minut 21 amb un gol de David Vendrell, mentre que Miralles feia el segon gol a favor dels de l’Alzira.

Ja en aplegar el minut 87 va ser Faus l’encarregat d’apuntar el 3-1. Resultat que atorgava la victòria a casa a l’Alzira.

El Partit disputat en el Luis Suñer Picó va fer que el conjunt alcireny estiga nové, mentre que el Jove Espanyol és vuitè després d’acabar el partit.

En la següent jornada l’Alzira jugarpa contra el Roda fora de casa i el Jove Espanyol disputarà el seu partit contra Paiporta al seu estadi.