Alzira acull a 8 Erasmus + en distints centres educatius

La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través de l’agència municipal IDEA, han posat en marxa una nova edició del programa “European Youth in Alzira IV”. Finançat en el marc del programa Erasmus+ de la Unió Europea amb 53.088€, i en col·laboració amb els centres educatius de la nostra ciutat, Alzira acollirà 8 joves Erasmus durant 9 mesos, des del començament d’aquest mes d’octubre fins a finals del proper mes de juny de 2019.

En l’acte de benvinguda, el regidor responsable de l’àrea Ivan Martínez ha assenyalat que Alzira és l’únic ajuntament valencià junt al d’Elx que ha vist aprovada aquesta línia del Servei del Voluntariat Europeu. A més a més, ha remarcat que: «es tracta d’una nova edició d’un projecte que busca que joves europeus entren en contacte amb la gent jove de la nostra localitat, i els nostres joves estiguen en contacte diari amb aquests voluntaris d’altres països d’Europa amb els quals podran desenvolupar activitats conjuntes, debatre sobre temes d’actualitat i enriquir-se mútuament d’aquesta experiència intercultural. També cerquem com a objectiu del projecte que els joves alzirenys vegen de primera mà les oportunitats que s’ofereixen en matèria de formació a través del programa Erasmus+.»

Els joves que tindran la seua estada a Alzira provenen d’Alemanya, Bèlgica, Croàcia, Eslovàquia, Rússia, Turquia i Txèquia. Els centres que participen en aquest projectes són els següents: CEIP Alborxí, García Sanchiz, Gloria Fuertes, Tirant lo Blanc, la Purísima, el CEFP Luis Suñer i la CFPA Enric Valor.

Deixa el teu comentari