Alzira acull la XVI Jornada d’Atletisme Adaptat

La Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar acollirà la XVI Jornada Lúdica dins del marc “Jocs Esportius” (2018-2019) promocionats per la Direcció Territorial d’Educació, Investigacions, Cultura i Esport.

La jornada, que se celebrarà el pròxim dia 18, té com a objectiu la pràctica esportiva dins d’uns paràmetres en l’àmbit competitiu, recreatiu i saludable. L’hora d’inici de les activitats serà a les 11 hores i acabarà aproximadament cap a les 14 hores.

Esta jornada forma part de les activitats dirigides a persones amb discapacitat en el marc dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana per a xiquets i joves en edat escolar.

En la jornada està prevista la participació de 700 persones entre alumnes i acompanyants (professors, cuidadors…) procedents de 14 centres d’Educació Especial de la província de València que concretament són: Carmen Picó (Alzira), Virgen de la Esperanza (Xest), Sant Cristòfol (Sagunt), Miquel Burguera (Sueca), La Encarnación (Torrent), Torrepinos (Torrent), Enric Valor (Gandia), Rosa Llácer (Castellar-Oliveral), Ruiz Jiménez (València), Profesor Sebastián Burgos (València), Vall Blanca (Ontinyent), Koynos (Godella), Alberto Tortajada (Algemesí) i Maestro Tarrazona (Sagunt).

Deixa el teu comentari