Alzira alçarà demà algunes de les mesures restrictives dictades per parar la pandèmia

El passat 29 d’octubre, l’Ajuntament d’Alzira, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries anunciava mesures restrictives d’àmbit local per a fer front a la COVID 19. Després dels anuncis de la Generalitat, l’alcalde fa saber que, a partir de demà 10 de desembre s’alcen les mesures que s’havien anunciat de manera que:

Es reobrin els parcs, jardins i zones de joc infantil. També les instal·lacions esportives, amb l’aforament indicat per la conselleria.

Torna l’activitat a la Biblioteca i als tallers de joventut i d’arts plàstiques de la Casa de la Cultura. 

Estan permeses les activitats culturals amb l’aforament indicat per conselleria.

Per tal d’acudir a les dependències municipals cal demanar cita prèvia.

En relació a les festes de Nadal, s’ha de seguir el Decret 19/2020 de 5 de desembre en el qual s’indiquen mesures sobre la limitació d’entrada i eixida de la Comunitat Valenciana, excepte per desplaçament a llocs de residència de familiars, els dies 23, 24, 25, 31 de desembre i l’1 de gener. Limitació de circulació en horari nocturn fins a les 00 h excepte les nits del 24 al 25 de desembre, 25 al 26 i 31 a l’1, en les quals la restricció s’amplia fins a la 1.30 h.  Limitació de grups de 6 persones, excepte els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i l’1 de gener, en els que s’amplia a 10 persones. En relació a les mesures autonòmiques, vigents fins al 15 de gener, s’ha de seguir la resolució de 5 de desembre de 2020 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Deixa el teu comentari