Alzira amplia el camí de Mulata

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica continua portant a terme obres de millora de camins i vials dins del Pla de Camins i Vials 2018-2019 de la Diputació de València. En esta ocasió s’han realitzat obres per tal d’ampliar part del camí de Mulata.

L’obra ha consistit en l’ampliació de la plataforma a sis metres d’amplària amb execució de murs de contenció a les dos bandes. Part d’esta ampliació ha sigut possible per la col·laboració de la Junta Local de Reg que ha permés la reducció parcial de la séquia que passa pel costat del camí. 

“Volem dignificar els camins i fer-los més accessibles i pràctics per al treball. El camí de Mulata és una de les vies de comunicació rurals més importants del nostre terme, ja que travessa gran part de la zona de l’Horta d’Alzira”, assegura el regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres.

Amb esta actuació s’evitarà l’estretiment de l’amplària de pas de part de l’actual camí pels enfonsaments que el pas de l’aigua per la séquia produïx sobre el talús de contenció del camí.

Les obres han sigut executades per l’empresa TOPCIVIL SL amb un pressupost de 43.076 euros, IVA inclòs.

Deixa el teu comentari