Alzira autoritza la seua tradicional Fira d’atraccions de Nadal

Es celebrarà amb totes les mesures anti-Covid

Els xiquets i xiquetes d’Alzira podran gaudir aquest Nadal de la tradicional fira d’atraccions al recinte firal a partir del dia 18 de desembre. L’ajuntament Alzira autoritzarà la instal·lació de les atraccions amb la condició de que es complisquen totes les normatives anti-COVID.

Els firaires hauran de controlar el nombre de persones que estiguen en el recinte amb un màxim de 400 persones, hauran de desinfectar les atraccions després de cada ús i  caldrà aplicar les mesures de distància social en les atraccions.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, el regidor de festes, Xavi Pérez i el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, han tingut una reunió amb els firaires per a informar de les noves mesures. A més, han revisat conjuntament els protocols de seguretat, procediment de muntatge, terminis i controls d’accés que s’han de dur a terme.

Cal recordar que el recinte firal compta amb 15.000 metres quadrats els quals es reservarien 11.000 per a atraccions i punts de venda i la resta per a que transiten els usuaris.

La fira tindrà lloc des del pròxim 18 de desembre i durant un mes, sempre que les condicions i normatives sanitàries ho permeten. Com l’any passat, també hi haurà franges horàries per a la fira silenciosa, en què les atraccions apagaran la seua música.

Deixa el teu comentari