Alzira condiciona els camins rurals

La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient que dirigix Pep Carreres continua realitzant tasques de manteniment en els camins rurals del terme municipal d’Alzira.
Després del condicionament dels camins d’accés al cementeri municipal, la Brigada d’Agricultura ha continuant realitzant tasques de manteniment en el camí del barranc de la Casella, el camí del Ràfol i la carretera de Cabanyes.
D’altra banda, també s’ha col·locat una nova senyalització per tal d’advertir a ciutadania les zones inundables en determinats trams.

“El nostre treball està encaminat a millorar l’accessibilitat dels alzirenys i alzirenyes, especialment dels llauradors que han de fer ús d’ells en el seu treball diari. A més, les noves senyalitzacions són essencials per tal d’evitar possibles rics en cas de fortes pluges”, assegura Carreres

A més a més, cal indicar que està en fase de licitació la contractació del Camí Vell d’Alberic, una obra de condicionament llargament reivindicada pels usuaris del dit camí.
Finalment, està reparant un tram del camí de Benicull, que es trobava en mal estat, motiu pel qual s’informa que estarà tancat fins a, almenys, dimarts que ve.

Deixa el teu comentari