Alzira continua amb el canvi a il·luminació LED als polígons

 Des de la regidoria de Serveis Urbans es continua treballant en el pla d’estalvi energètic de la ciutat d’Alzira. En esta nova actuació s’ha millorat l’eficiència energètica del polígon Deltabel. S’han canviat les seues 23 lluminàries per altres noves de tecnologia LED que millora la qualitat de la il·luminació de la zona, a més de suposar un estalvi econòmic i energètic.

També s’ha instal·lat al polígon un sistema de telegestió al quadre d’enllumenat que permet conéixer en temps real en quina situació es troba la instal·lació, avisant de possibles avaries o robatoris de cables que es puguen ocasionar.

Esta intervenció se suma a les ja realitzades en altres zones i carrers d’Alzira durant esta legislatura, cosa que incrementa l’estalvi energètic.

Cal recordar que la il·luminació LED utilitza un 80% menys d’energia que els llums incandescents per produir la mateixa quantitat de llum, el que significa que són molt més eficients i que efectivament poden servir per a implementar mesures de reducció de les emissions de carboni. Utilitzar il·luminació LED ofereix una major vida útil i facilita un major respecte al medi ambient i millora la qualitat lumínica la ciutat.

El regidor de Serveis Urbans i Obres públiques, Fernando Pascual, ha destacat que “hi ha una necessitat de seguir treballant per intentar ajudar a millorar el medi ambient. Amb estes accions, l’Ajuntament d’Alzira pretén conscienciar  i combatre el canvi climàtic”. L’edil ha afegit que “amb estes mesures estem implantant progressivament la tecnologia Led amb l’objectiu de donar prioritat a este tipus de peretes i en detriment de les usades en l’actualitat, la qual cosa ens du a un important estalvi d’energia i a una major qualitat lumínica a la nostra ciutat”.

Deixa el teu comentari