Alzira continua eliminant les bandes reductores de velocitat

El govern alzireny continua amb la eliminació de les bandes reductores trapezoïdals del casc urbà.

20161213_080325Fa uns mesos van ser eliminades les del voltant del parc de l’Alquenència, ja que quan plovia actuaven com a mur de contenció de l’aigua, la qual cosa provocava inundacions en els comerços de la zona.

Era i és, per tant, un compromís d’este equip de govern eliminar les bandes reductores de velocitat, per això ja s’han suprimit les de la plaça Major i la del carrer Gandia. Per al 2017 està previst l’eliminació de les bandes sonores de l’avinguda Pare Pompili i del carrer Vicent Vidal.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha manifestat que “al llarg de la legislatura anem realitzant actuacions en el nucli urbà que milloren el dia a dia de la ciutadania”.

Una altra actuació que s’està portant avant és la d’asfaltar tant la rampa d’accés com l’esplanada del centre Pintor Teodoro Andreu. Una reivindicació que bé de lluny i que s’ha decidit afrontar des de les regidories de Gestió Urbanística i Educació i Infància.

Pepe Grau, regidor de l’àrea, ha declarat que “a causa del pas dels anys i a l’estat en què es trobava el paviment no hem tingut una altra opció que realitzar esta millora des de l’Ajuntament, i posar d’esta manera punt i final a una vella i anhelada reivindicació, tant de mares i pares, alumnat i professorat del Teodoro Andreu”.

I finalment, cal assenyalar que “escoltant les peticions veïnals”, segons el regidor Fernando Pascual, també s’ha asfaltat el carrer Ben Jafacha.

Alzira, 13 de desembre de 2016

Deixa el teu comentari