Alzira continua treballant en el pla “NI UN ESCOCELL SENSE ARBRE”

Dins del pla d’arbratge que va posar en marxa la Regidoria de Gestió Urbanística, un dels principals objectius és no deixar cap escocell sense arbre en la ciutat d’Alzira.

Estes plantacions formen part d’una nova estratègia de l’arbratge urbà, en la qual s’ha dut a terme una selecció de 80 exemplars de diferents varietats amb l’objectiu de no incórrer en els problemes sorgits en altres etapes i amb una aposta per un model en què hi haja una gran biodiversitat amb diferents espècies i, al mateix temps, convertir Alzira en una ciutat més verda.

Dins d’este pla d’arbratge, “Ni un escocell sense arbre” inclou tots aquells llocs on s’han fet treballs de neteja eliminant arbres morts, substituint-los per altres i plantant allà on s’han creat escocells nous. Estes actuacions ja s’han realitzat en diverses zones i carrers de la ciutat com Mare de Déu del Lluch, J. Pau, el Racó, plaça de Sant Judes, avinguda Lluís Suñer i zona de Tulell, entre altres, on ja s’han plantat el quasi 80 arbres.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat al respecte: “Com ja hem dit altres vegades, des del Departament de Zones Verdes de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira estem realitzant diverses tasques dins del pla d’arbratge per tal d’omplir d’arbres la nostra ciutat que, a poc a poc, és més verda i més saludable i sostenible. Amb mesures com la d’ocupar aquells escocells buits ampliem el nombre d’espais amb arbres i vegetació amb sistemes de manteniment sostenibles, tractant d’economitzar al màxim, un altre dels objectius d’este pla ”.

Deixa el teu comentari