Alzira contracta 49 joves durant un any dins el pla d’ocupació juvenil T’AVALEM

Aquest matí ha tingut lloc a les instal·lacions d’IDEA la presentació dels/de les primers/es 25 beneficiaris/àries del programa AVALEM de la Generalitat Valenciana i el Fons Europeu de Garantia Juvenil. La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus ha aconseguit aquesta ajuda per a programes de formació i treball que suma un total de 825.745,56 euros i que beneficiarà un total de 49 joves amb contractes d’un any en els distints departaments municipals. Aquest se suma al Pla d’Ocupació Juvenil amb recursos propis de l’Ajuntament, que han beneficiat en el que portem d’any a 25 joves amb contractes de 9 i 12 mesos.

Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: «Aquest pla de treball permetrà donar treball a persones que estiguen a l’atur majors de 16 anys. Des de l’Ajuntament continuarem donant oportunitats a la ciutadania. A hores d’ara tenim oberts programes d’ocupació (amb sis tallers d’un any, pla d’ocupació de majors de 55 anys, etc.) amb una dotació total de més de 2 milions d’euros des del departament i l’agència IDEA. Es tracta de la major dotació econòmica que s’ha destinat per part de l’Ajuntament d’Alzira a programes d’ocupació».

Els/les beneficiaris/àries d’aquestes subvencions són les persones joves majors de 16 anys que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu.

L’objecte de subvenció és la contractació a jornada completa, durant un període de 12 mesos i sota la modalitat del contracte en pràctiques, de les persones joves qualificades sota la modalitat del contracte temporal.

Deixa el teu comentari