Alzira destina més de 5.100.000 euros a polítiques de treball en tot el 2018

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística estan portant-se a terme, seguint el pla establit per la tècnica de zones verdes i l’empresa concessionària, les actuacions de poda en l’arbratge urbà que aplegarà a les diferents zones de la ciutat, i que s’han iniciat al parc de l’Alquenència, el pulmó verd de la ciutat que està canviant la seua imatge en els últims anys i més encara en els últims mesos del passat 2018.

“Els arbres també són éssers vius, necessiten nodrir-se i que es cuide el seu aspecte per a mantindre’s forts i drets. Per tal raó es realitza la poda d’arbres amb la finalitat de rebutjar tot el que l’afecte o li siga perjudicial i així mantindre’l completament sa”, ha assegurat Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics.

Les tasques que s’han realitzat consistixen en un procés de poda en què es remou tota la fusta malalta o afectada per plagues d’insectes que puguen danyar completament l’arbre. Al mateix temps es disminuïx una mica la grossària de la copa per tal de millorar la seua ventilació i disminuir les probabilitats que l’arbre aplegue a infectar-se de nou.

L’edil ha declarat al respecte: “Alzira és una gran ciutat que ha anat evolucionant en els últims anys cap a una imatge moderna i sostenible. Tenim una ciutat amb grans espais oberts i zones verdes que conviden a la diversió però també a la tranquil·litat i amb les actuacions que realitzem estem participant en la evolució positiva de la nostra ciutat i en el seu manteniment sa i actual”.

Deixa el teu comentari