Alzira exigeix responsabilitats a l’empresa concessionària per a reparar el Fontana i l’edifici d’Idea

L’Ajuntament d’Alzira sol·licita a l’empresa concessionària que es faça càrrec de les reparacions i el manteniment del Fontana Mogort i l’edifici d’Idea.

L’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat a l’empresa concessionària accions per a poder resoldre la problemàtica de les cobertes d’alguns edificis públics, com el Fontana Mogort o l’edifici d’Idea.

El pavelló poliesportiu és un dels més afectats, ja que les pluges, fins i tot lleugeres, impossibiliten la pràctica adequada de les disciplines esportives que es practiquen en aquestes instal·lacions, una situació que ja porta mesos incomodant als clubs.

L’Ajuntament requereix ara a la concessionària la reparació i el manteniment d’aquestes cobertes. Així ho ha manifestat l’alcalde de la ciutat Diego Gómez en el programa Prop de tu.

La situació travessa ara un procés de negociació perquè l’empresa es faça càrrec de la quantia que li correspon.

La intervenció en el Fontana Mogort supera els 80000 euros, dels quals 48000 ha de posar la concessionària i la resta l’Ajuntament.

Sembla que les sensacions són positives per a poder arribar a un acord.

Gómez confia en què en uns dos mesos la problemàtica ha de tenir solució.

La intervenció en l’edifici d’Idea puja a 9200 euros, dels quals quasi 7000 són responsabilitat de l’empresa.

A més del Fontana Mogort i l’edifici d’Idea, també seran objecte d’estudi altres edificis de la localitat com el Pérez Puig, la Piscina Municipal o el Camp d’Esports Venècia entre d’altres.

Deixa el teu comentari