Alzira finalitza l’Escola de Comerç amb un balanç positiu

Alzira, 4 de juny de 2018.- La passada setmana va finalitzar l’Escola de Comerç d’Alzira, una iniciativa de l’Ajuntament, a través d’IDEA, que ha oferit un programa de formació per als comerços locals de la mà d’experts en la matèria, dins de les diferents àrees de gestió empresarial.

El seu objectiu ha sigut millorar la gestió, per tal d’ampliar clients i augmentar les vendes del comerços locals. A través de tallers pràctics s’han posat a la disposició dels assistents les eines i estratègies amb les quals millorar els seus negocis.

Han sigut 6 tallers i 18 hores formatives, amb una assistència de 45 comerços que ha superat les expectatives inicials, ja que l’activitat estava programada inicialment per a 20 comerços. Esta dada demostra l’interés del nostre comerç en millorar, formar-se i renovar estratègies.

La regidora de Comerç, Isabel Aguilar, ha manifestat que “esta primera Escola de Comerç organitzada per l’Ajuntament ha sigut tot un èxit de participació, ja que hem hagut d’ampliar les places donat el gran interés per part dels comerços. Un fet que fa que ens plantegem donar-li continuïtat a esta activitat que redunda en benefici dels comerciants”.

Els continguts que han rebut en l’Escola han sigut:

Taller 1. Aplica el Neuromarketing per a vendre més i millor.
Taller 2. Definix l’estratègia de màrqueting del teu negoci.
Taller 3. I- Ecommerce, plataformes i xarxes socials per a augmentar vendes.
Taller 4. El teu establiment és la teua millor presentació.
Taller 5. Gestiona de forma eficaç el teu negoci: persones, processos i tecnologia.
Taller 6. Millora la gestió econòmica i financera del teu negoci.

Deixa el teu comentari