Alzira imposa noves mesures restrictives davant de l’increment de casos positius

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha anunciat una sèrie de mesures restrictives que s’aplicaran de forma extraordinària fins al 14 de novembre. Aquesta acció del consistori és la conseqüència directa de l’increment de casos positius de coronavirus en la localitat.
En els últims tres dies s’han registrat un total de 42 casos positius en el municipi i la incidència acumulada s’eleva a 265 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies. A més, l’hospital de la Ribera ja compta amb 60 persones ingressades a causa del virus i 5 d’elles es troben en l’UCI.

A més, han suspés tots els tallers de joventut que s’organitzen en la Casa de la Cultura. Per contra, l’activitat acadèmica en les escoles i els instituts continuarà amb normalitat.

Aquestes noves normes també s’aplicaran en la resta de municipis de la Ribera, ja que la situació en aquesta comarca està cada vegada més descontrolada. Per això, l’alcalde d’Alzira demana a la ciutadania que actue amb precaució i responsabilitat. En este moment és fonamental la col·laboració de totes i tots.

Deixa el teu comentari