Alzira inaugura una exposició sobre Carmelina Sánchez-Cutillas, l’escriptora de l’any

La Casa de la Cultura d’Alzira obri les portes des del 23 fins al 30 d’octubre a l’exposició itinerant «Carmelina Sánchez-Cutillas. Des de les fronteres del silenci». Es tracta d’una iniciativa conjunta de les regidories de Cultura i d’Educació i Infància que proposen la instal·lació d’esta exposició conjuntament amb activitats formatives per a tots els públics, però en especial perquè l’alumnat dels centres educatius puga assolir un coneixement integral de l’autora valenciana.

Carmelina Sánchez-Cutillas, escriptora de l’any, és una autora del segle XX que en plena dictadura emprén la seua obra en valencià en camps com ara la prosa, la poesia, la investigació i la historiografia. L’exposició itinerant, de titularitat de l’Acadèmia Valenciana de Cultura, està organitzada per la Regidoria de Cultura i compta amb material didàctic i bibliogràfic complementari. 

Per la seua banda, des de la Regidoria d’Educació i Infància s’han iniciat una sèrie de xarrades que es realitzaran simultàniament, en els centres educatius d’Alzira, a càrrec de la professora Pura Santacreu. 

La setmana del 26 al 30 d’octubre i coincidint amb el període d’exposició, Santacreu portarà a terme una sèrie de ponències destinades especialment als alumnes de quart d’ESO, per a les quals comptarà amb material complementari oferit per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, que tenen com a objectiu que l’alumnat complemente i aprofundisca en els diversos aspectes de l’exposició i de la figura de l’escriptora. 

L’exposició estarà oberta fins al 30 d’octubre a la Casa de Cultura i per accedir cal fer ús de la mascareta i es recomana seguir les indicacions del personal de la Casa de la Cultura en matèria de seguretat i prevenció del coronavirus.

Deixa el teu comentari