Alzira ja compta amb dispositiu ‘foto finish’ a la pista d’atletisme

Alzira, 11 de gener 2018.- La pista d’atletisme de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar ja compta amb una caseta de foto finish. Amb esta, la Regidoria d’Esports acaba d’equipar les instal•lacions per poder albergar esdeveniments i competicions oficials d’alt nivell.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, manifesta “es tracta d’una instal•lació que els clubs d’atletisme de la ciutat venien reclamant des de la creació de la pista d’atletisme. Hem complit així amb el compromís que adquirirem a l’inici de la legislatura amb els propis clubs”.

Es tracta d’una caseta d’alumini de 3X4 metres situada a 3.15 metres del sòl i amb una alçària útil de 2.8 metres. Té finestres a les parets laterals i frontal, porta oberta a la part de darrere, pilars i travesseres de ferro estructural i sostre de panell cobert.

La finalitat de la instal•lació de la caseta de foto finish és poder acollir campionats autonòmics i estatals, així com proves atlètiques de control amb un sistema de medició oficial que consta de la mateixa caseta i de l’equip encarregat de registrar les marques esportives que, en última instància, decidixen el guanyador de la cursa.

Deixa el teu comentari