Alzira ja és ‘ciutat 30’

L’Ajuntament d’Alzira ja ha instal·lat en les entrades de la localitat les senyalitzacions que indiquen el límit de 30 km/h en els seus carrers.

Alzira ja és ‘ciutat 30’

Pels carrers d’Alzira ja no es podrà circular a més de 30 quilòmetres per hora. Es va anunciar a finals de l’any passat i ja és una mesura vigent.

En les entrades de la localitat s’han instal·lat les senyalitzacions que indiquen aquest nou límit de velocitat, una reducció que busca millorar la convivència entre vehicles i vianants.

Aquesta nova limitació en la velocitat dels vehicles pretén també conduir el municipi cap a un model més sostenible i compromés amb el medi ambient; més tranquil, amb menys contaminació acústica i amb menys emissions.

Segons la regidora de Seguretat, aquesta iniciativa és pel bé de tots, i recalca que, de moment, l’objecte per a garantir el seu compliment és la bona voluntat de les persones.

Aquesta nova senyalització ha portat alguns debats en xarxes socials, de partidaris i contraris del nou límit en els carrers. Garés assegura que la mesura no busca cap fi de recaptació econòmica.

Des de la regidoria de seguretat recalquen que quan es porte a terme la instal·lació de cap radar, s’anunciarà prèviament.

El que està clar és que, a partir d’ara, el velocímetre dels vehicles no podrà superar la tercera desena.

Deixa el teu comentari