Alzira oferta activitat esportiva gratuïta per als majors

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira inicia el 13 d’octubre l’activitat física per als majors que serà totalment gratuïta i es realitzarà tres dies per setmana: dilluns, dimecres i divendres, de 9.30 a 10.30 hores.

Totes les persones majors interessades en participar han de dirigir-se al punt de partida de l’activitat, la plaça de la Generalitat. Es començarà amb la realització d’exercicis de calfament supervisats per monitors titulats per a continuació procedir a caminar fins al poliesportiu a l’aire lliure Jorge Martínez Aspar on es dura a terme un sessió de gimnàstica variada.

Es recomana als i les participants la utilització de roba còmoda o esportiva per tal de poder realitzar l’activitat.

Per a participar no cal realitzar cap inscripció prèvia, només estar en el punt d’encontre, la plaça de la Generalitat, a l’hora d’inici de l’activitat. 

«Hem travessat mesos de paràlisi i inactivitat degut a les restriccions sanitàries derivades per a fer front a la pandèmia de la Covid-19. Ara amb la flexibilització de les mesures creguem convenient la posada en marxa d’esta activitat dirigida a les persones majors per tal de motivar-les a la realització d’activitat física moderada, apta per a totes i tots. La iniciativa totalment gratuïta està oberta per a tot el veïnat sènior que vullga participar i als que convide a unir-se. El simple fet de realitzar activitat física moderada s’associa a beneficis significatius com la millora en la funció cardiopulmonar, en la flexibilitat, força i qualitat de vida», segons Fernando Pascual, regidor d’Esports.

Comenta la notícia