Alzira participa en el Fòrum Green Cities, de 68 ciutats verdes i sostenibles a l’Estat Espanyol

Alzira, 25 d’abril del 2018. L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, participa en el 9é fórum Greencities, de ciutats sostenibles, que inclou la III Trobada d’Alcaldes i Emprenedors de la Xarxa Innpulso d’innovació que se celebra del 25 al 26 d’abril a Málaga.

L’Ajuntament d’Alzira, representat pel 2n tinent d’alcalde Ivan Martínez i responsable de l’agència municipal IDEA, ha presentat la Biosfira, la primera fira ecològica de la Ribera, com a polítiques de ciutat sostenible i intel•ligent. També ha estat seleccionada l’empresa de la nostra ciutat Cerian Shower entre distints projectes innovadors i sostenibles, conformada per professors del CIFP Luis Suñer i dedicada a la reulització de l’energia en els plats de dutxa domèstics.

La iniciativa Green Cities inclou la participació de la Xarxa Innpulso, on presentaran projectes 68 ciutats de l’Estat Espanyol i pretén ser un fórum de debat de polítiques de futur cap a unes ciutats intel•ligents i sostenibles. El programa i dates concretes es poden consultar a través de la pàgina web: http://greencities.malaga.eu/

Deixa el teu comentari