Alzira participarà a toc de tambor i arròs a l’alzirenya a la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

Alzira estarà present este cap de setmana en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana ubicada en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

En la Mostra s’exhibiran la diversitat d’experiències turístiques que es poden gaudir en la nostra Comunitat i on Alzira és un lloc referencial  per tota l’oferta que oferix a nivell Patrimonial, Festiu i Cultural.

El diumenge Alzira realitzarà una mostra de showcooking on el Restaurant Cami Vell cuinarà l’arròs a l’alzirenya, un plat molt saborós que des de la Regidoria de Turisme s’ha volgut recuperar després de què el cronista oficial d’Alzira hi haja deixat constància dels ingredients i elaboració en diverses cròniques. 

També diumenge els integrants de la banda de Tambors i Bombos de la Junta de Germandats i Confraries realitzaran una exhibició. Cal recordar que la Tamborada d’Alzira  està declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

S’aprofitarà la Mostra per a presentar el cartell d’Alzira amb alguns dels elements patrimonials més característics. Es tracta d’un dibuix que presenta de manera harmònica  monuments i tradicions festives de la nostra ciutat, un treball realitzat per Toni Espinar, destacat pintor, restaurador i muralista alzireny.

«Des de la Regidoria de Turisme animem a totes i tots a apropar-se fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències on podran trobar un ample ventall de propostes turístiques de nord a sud de la Comunitat Valenciana i on també estaran presents les aportacions de la nostra ciutat, enguany l’elaboració de l’arròs a l’alzirenya i el toc del tambor i el bombo», segons Isabel Aguilar, regidora de les àrees de Turisme i Patrimoni Cultural.

Deixa el teu comentari