Alzira planta arbres a l’avinguda de la Ribera

Alzira, 17 de gener de 2018.- El passat mes de juny, l’Ajuntament d’Alzira i el servici territorial d’Obres Públiques de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori arribaren a un acord respecte al projecte d’implantació d’arbratge a l’avinguda de la Ribera, també coneguda com a “Ruta del Colesterol”.

Esta mateixa setmana, s’acabaran de plantar 240 moreres sense fruits al llarg del traçat d’esta ruta. Les moreres, a banda de donar més valor estètic, aportaran l’ombra necessària a este espai, fet que suposarà poder reduir sensiblement la temperatura en els mesos de més calor.

El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, recorda que “esta és una actuació vertebrada a través del Pla d’Arbratge d’Alzira, en la connexió entre l’anell verd d’Alzira i Carcaixent, i dins del concepte global de canvi de model de ciutat. D’esta manera, fem més atractiva esta via tan utilitzada per la ciutadania, a més de complir amb la demanda que els nombrosos usuaris feien des de la seua inauguració”.

L’alcalde, Diego Gómez, ha incidit que “Alzira té un dèficit molt gran d’arbres al nucli urbà. Per això, una política clara de l’Ajuntament des de l’inici de la legislatura és l’augment de la presència d’arbres al municipi, perquè resulten molt beneficiosos per a millorar el clima urbà i, a més, milloren la salut ambiental i la convivència als espais públics”.

 

Deixa el teu comentari