Alzira potencia el concurs de mascletades amb 16000 euros

La regidora de Festes, Isabel Aguilar, el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bohigues i l’alcalde del municipi, Diego Gómez, s’han donat cita en la sala de premsa del consistori per a explicar les últimes novetats sobre el concurs de mascletades.

La setmana fallera d’Alzira tindrà finalment 8 mascletades, de les quals 6 entraran per al concurs, i les altres estaran disparades per Crespo, el dia 12, i per la pirotècnica guanyadora de l’any anterior.

La notícia havia sorgit amb el missatge de Junta Local Fallera a la regidoria de Festes, ja que no hi havia recursos per a fer més de quatre mascletades, finalment amb una aportació de 16000 euros, Alzira gaudirà de 8 esdeveniments pirotècnics de migdia.

Bohigues, el president de la Junta Local ha estat present en la roda de premsa, argumentant la manca de recursos econòmics que la institució pateix aquesta any a causa d’una disminució de patrocinadors i col·laboradors.

Des de l’equip de govern s’ha plantejat el fer una auditoria passades les eleccions per a posar solució a l’endeutament que pateix la Junta Local des de fa any, que actualment es troba en 34mil euros.
Tall Diego Gómez, Alcalde d’Alzira

El president de la Junta ha recalcat que la raó per ha transmetre aquest problema ha estat la voluntat de no seguir augmentant aquest deute.

Durant la roda de premsa també s’ha parlat de la desvinculació de les mascletades de Junta Local Fallera, cosa que ja es va plantejar anys enrere, per la qual cosa seria l’Ajuntament qui ho pagaria, això sí, compensant-ho amb la subvenció total.

La programació de mascletades en Alzira començarà el pròxim 12 de març en la Plaça del Regne amb la disparà de Crespo, i s’allargaran fins al dia 19. Com a novetat, i després d’uns anys, els masclets tornaran a esclatar en el cel d’Alzira.

Deixa el teu comentari