Alzira presenta la Copa d’Espanya d’Halterofília

La sala de premsa de l’Ajuntament d’Alzira ha acollit la presentació de la XVII edició de la Copa d’Espanya d’Halterofília, un esdeveniment a nivell nacional que reunirà als millors noms d’aquesta disciplina esportiva. El torneig és un homenatge a Lorenzo Carrió.

La sala de premsa de l’Ajuntament d’Alzira ha acollit la presentació de la Copa d’Espanya d’Halterofília que se celebrarà dissabte 23 de febrer en el pavelló Pérez Puig. Un campionat que reunirà a noms tan importants del món de l’halterofília com el Lydia Valentín.

A més a més, la cita servirà per a homenatjar a Lorenzo Carrió, que s’acomiadava fa poques setmanes, deixant una gran pejada com a esportista. Ja que fou el primer espanyol a alçar 200 quilos.

La Copa d’Espanya se celebrarà de matí i de vesprada amb 3 tandes i no hi ha categories. També, en joc estaran els bitllets per a participar en el campionat d’Europa de Georgia.

Alzira gaudirà d’una cita envejable en la ciutat, que encara que ha estat sol·licitada amb poca de termini, ha tingut el vistiplau de la resta de federacions, per l’objectiu que té de reconeixement a la figura de Carrió.

Per a potenciar l’afluència d’aficionats a la cita, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una sèrie d’autobusos per a poder anar al Pérez Puig.

Per si no n’hi hagués prou, l’esdeveniment s’emetrà en directe en la LigaSports, cosa que posarà el nom de la ciutat i de Lorenzo Carrió als ulls dels aficionats a l’halterofília.

 

Deixa el teu comentari