Alzira presenta l’arròs a l’alzirenya i el toc del tambor i el bombo en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

Alzira estarà present este cap de setmana en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana ubicada en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

En la Mostra s’exhibiran la diversitat d’experiències turístiques que es poden gaudir en la nostra Comunitat i on Alzira és un lloc referencial  per tota l’oferta que oferix a nivell Patrimonial, Festiu i Cultural.

El diumenge Alzira realitzarà una mostra de showcooking on el Restaurant Cami Vell cuinarà l’arròs a l’alzirenya, un plat molt saborós que des de la Regidoria de Turisme s’ha volgut recuperar després de què el cronista oficial d’Alzira hi haja deixat constància dels ingredients i elaboració en diverses cròniques. 

També diumenge els integrants de la banda de Tambors i Bombos de la Junta de Germandats i Confraries realitzaran una exhibició. Cal recordar que la Tamborada d’Alzira  està declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

S’aprofitarà la Mostra per a presentar el cartell d’Alzira amb alguns dels elements patrimonials més característics. Es tracta d’un dibuix que presenta de manera harmònica  monuments i tradicions festives de la nostra ciutat, un treball realitzat per Toni Espinar, destacat pintor, restaurador i muralista alzireny.

«Des de la Regidoria de Turisme animem a totes i tots a apropar-se fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències on podran trobar un ample ventall de propostes turístiques de nord a sud de la Comunitat Valenciana i on també estaran presents les aportacions de la nostra ciutat, enguany l’elaboració de l’arròs a l’alzirenya i el toc del tambor i el bombo», segons Isabel Aguilar, regidora de les àrees de Turisme i Patrimoni Cultural.

Deixa el teu comentari