Alzira promociona els valors positius de l’esport

Alzira, 24 de maig de 2018.– La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha iniciat una campanya amb la finalitat de promocionar els valors positius de l’esport. Per això, ha instal•lat lones amb missatges a les diferents instal•lacions esportives de la ciutat així com vinils amb frases a les banquetes del camp de futbol 11 de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar i del Camp d’Esports Venècia.

“Creixent amb els valors de l’esport” és la frase que es troba a les lones amb paraules com “sacrifici”, “progressió”, “motivació”, “autosuperació”, entre altres, com els valors que du en si mateix qualsevol disciplina esportiva.

Frases com “Dóna’m suport”, “Riu i divertix-te veient-me jugar”, “Recorda que és només un joc” i “Amb el teu suport seré feliç” són les que es troben als vinils de les banquetes perquè les lligen els espectadors dels partits de futbol que normalment es disputen en estos camps.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, ha manifestat que “volem que els més menuts disfruten de l’esport de manera sana i, per això, és fonamental que en els camps de futbol o de la disciplina esportiva que siga sols es respire bon ambient. Amb estes frases volem incentivar açò, que hi haja un ambient positiu, de companyonia i es fomenten els valors principals de l’esport”.

Deixa el teu comentari