Alzira rebrà 35 equips rúters per a famílies vulnerables

L’alcalde d’Alzira s’ha reunit amb el conseller de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, el secretari autonòmic d’Innovació i Transformació Digital, Jordi Juan, i la directora general per a la lluita contra la bretxa digital, Maria Muñoz. A esta reunió s’ha anunciat que Alzira rebrà 35 rúters gratuïts en connexió per a tres mesos, amb l’objectiu d’ubicar-los en el parc públic de vivendes socials d’Alzira.

En total la Generalitat ha confirmat l’adquisició de 700 equips per als diferents municipis, dels quals Alzira rebrà 35 rúters amb capacitat de 50 GB.

Han estat presents en esta reunió digital alcaldes i alcaldesses de la Vall d’Uixó, Paiporta, Riba-roja, Vila-real, Torrent, Novelda, Almoradí i Alzira. A esta sessió també han assistit les regidores de Modernització, Letícia Piquer, i de Polítiques Inclusives, Marina Mir.

“Amb esta nova acció de la Generalitat, els fills i filles de les famílies més vulnerables de la població podran accedir a Internet durant la pròxima setmana”, ha dit Diego Gómez. L’alcalde ha assenyalat també que “esta crisi sanitària i social ens fa reconéixer que les nostres cases, a més de ser el refugi, han de ser les àrees de treball o de formació. Esta decisió d’ajudar a tindre connexions a Internet facilitarà la inclusió social”. 

Comenta la notícia