Alzira recapta 90 milions d’euros en obres privades

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alzira es mostra satisfet amb la tasca realitzada en aquesta legislatura. A més a més, la capital de la Ribera Alta és una de les ciutats amb menys atur de les que superen els 40000 habitants.

Durant la present legislatura, en la ciutat d’Alzira s’han invertit un total de 90 milions d’euros d’aportació privada en construccions i obres, sent el 2018 l’any més abundós en aquest aspecte amb un total de 19 milions d’euros, enfront dels 12 de 2017, i als poc més de 14 milions de 2016 i 2015.

Unes dades, que per al regidor d’Urbanisme de la localitat, Fernando Pascual, són satisfactòries i que responen a la remodelació del departament que es va fer en l’inici.

De les inversions que s’han produït en obres en la ciutat d’Alzira, moltes han estat d’obres considerades com a ‘menors’, cosa que a ulls del regidor és positiu, ja que augmenta l’oferta laboral i permet donar feina a xicotetes i grans empreses i a autònoms.

Pel que fa a les dades d’atur, Alzira és un dels municipis, amb més de 40000 habitants que menys atur té, amb una tasa de 15.17%, que correspon a poc més de 3000 persones.

Pascual defensa l’activitat i la gestió del govern actual.

El regidor defensa la tasca realitzada i assegura que la gestió seguirà per el mateix camí.   

Deixa el teu comentari