Alzira renova el distintiu a la innovació de la xarxa Innpulso

La ciutat d’Alzira ha estat guardonada per la seua excel•lència en matèria d’innovació i sostenibilitat econòmica. El reconeixement prové del Ministeri de Ciència i Innovació, qui ha renovat la distinció de “Ciutat de la Ciència i la Innovació” a un total de 20 ciutats dins de la Xarxa Innpulso, entre elles, Alzira.

El Ministeri  de Ciència i Innovació premia d’esta forma el compromís de la Ciutat d’Alzira amb el coneixement i la innovació. L’Ajuntament va obtindre per primera volta este guardó en 2014, fet que li va obrir la porta a la Xarxa Innpulso, de la que formen part altres 63 municipis de l’Estat espanyo que es distinguixen pel seu compromís i aposta pel I+D+I, donant suport des de les seues institucions i territoris a la innovació.

“Esta renovació ens serveix per a donar a conèixer els projectes que ja hem fet, que tenim en marxa i que hem projectat per al futur. És una manera de mostrar la nostra aposta pels projectes d’innovació i que caminem en direcció a un canvi de model” ha explicat la regidora de Modernització i Bon Govern Leticia Piquer.

L’aposta per un creixement econòmic basat en el coneixement, el suport a la innovació amb polítiques públiques o l’empenta a empreses locals amb component tecnològic i innovador són alguns dels mèrits que li han estat reconeguts a Alzira.

Alcoi i Ontinyent són altres dels municipis de la Comunitat als que el Ministeri ha renovat la distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació. Tots tres en la categoria B, per municipis de menys de 100.000 habitants.  

D’altra banda, la Xarxa Innpulso, permet impulsar estes actuacions en matèria de Ciència i Innovació fetes des de les Administracions Locals, així com fomentar la col•laboració entre els Ajuntaments membres. 

Comenta la notícia