Alzira rep les signatures que demanen el monument a Suñer

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha rebut les signatures que s’han promogut per part de la revista Algecira Xúcar que busquen la instal·lació del monument dedicat a en Luis Suñer.

L’Ajuntament d’Alzira ha rebut les signatures que sol·liciten la colocació d’un monument dedicat a la figura d’en Luis Suñer, un dels alzirenys més importants del segle XX. Una iniciativa que ha portat a terme el Consell de Redacció de la revista Algecira Xúcar.

L’objectiu d’aquestes signatures és clar.

On de moment no es claven és en la ubicació d’aquest hipotètic homenatge a l’empresari, cosa que segons Lairón pertoca decidir a l’Ajuntament.

Una de les opcions que sonava era la gasolinera de la mateixa Avinguda Luis Suñer, que segons l’alcalde del municipi és encara complicat fins que no es resolga el procés judicial.  

Tot i això, després de les signatures, l’alcalde ha donat el compromís que s’intentarà dur endavant aquesta proposta tan prompte com es puga.

De moment, la petició del monument a Luis Suñer, amb el suport de les signatures de particulars, empresaris i comerços, està present i ara queda esperar per veure fins a quin port arriba.

Deixa el teu comentari