Alzira torna a poc a poc a la normalitat

L’ajuntament demana la baixada de vehicles de les zones altes

Les tasques de neteja avancen als carrers i camins

Una vegada desactivats tots els avisos meteorològics a la nostra ciutat i per a centrar-se en seguir treballant per a tornar la nostra ciutat a la normalitat el més prompte possible, l’Ajuntament demana a la ciutadania que:

Baixen els seus cotxes de les parts altes de la ciutat, redones i voreres.  D’esta manera els equips de neteja podran seguir amb les seues tasques accedint a la totalitat de l’espai i facilitarem el pas de vianants que en alguns casos es veu interromput pels vehicles.

Així mateix, donada la bona previsió meteorològica, les persones que van pujar els ensers i electrodomèstics a les parts altres de les seues cases han de saber que en estos moments ja no és necessària eixa mesura. 

D’altra banda, des de la mateixa nit de dijous i al llarg del cap de setmana es treballa en la neteja de carrers més afectats per les intenses pluges per a reprendre a poc a poc la normalitat. Estes tasques estan realitzant-les els operaris de la brigada municipal d’obres; INDITEC i FOVASA, empreses concesionaries del manteniment de parcs i jardins i de la neteja viària, respectivament; Marmi; Aigües de València; Consorci Provincial de Bombers; i personal d’Alzicoop.

De la mateixa manera, la brigada d’agricultura, treballa al llarg del cap de setmana en l’adequació dels camnis afectats tant per l’acumulació de fang com per nombrosos despreniments de murs i arrossegaments de pedres que han deixat els camins impracticables.

Des de l’ajuntament es vol agrair l’entrega i esforç de totes les persones que estan desenvolupant els treballs de manera incansable per a condicionar totes les zones afectades per la crescuda de l’aigua davant els més de 200 litres quadrats de pluja enregistrats a la nostra ciutat.

Deixa el teu comentari