Alzira valora la situació meteorològica de cara als propers dies

L’Ajuntament ha celebrat una reunió per valorar la situació climatològica adversa que anuncien les previsions de pluja en quantitat elevada a partir de demà.

Alzira ja té en marxa el dispositiu davant la possible gota freda que afectarà els pròxims dies la província de València.

És per això que aquest matí s’ha celebrat una reunió per a valorar la situació climatològica adversa que anuncien les previsions de pluja en quantitat elevada a partir del divendres.

Des de l’Ajuntament es vol transmetre un missatge de tranquil·litat. Tot i que els dispositius a l’abast del Consistori estan preparats, s’ha d’estar atents a l’evolució de les previsions de l’oratge.

Davant la pluja es recomana estar informat en tot moment del risc a cada municipi i conéixer si el lloc on es viu està situat en una zona inundable. S’ha de fer una neteja dels baixants i canalitzacions, procurar estar informats de l’evolució de la situació, retirar els vehicles de les zones que puguen inundar-se i circular preferentment per carreteres principals i autopistes, moderant sempre la velocitat.

Deixa el teu comentari