Amigó visita les obres de Catarroja

L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, i la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, han visitat les obres del Poliesportiu que s’estan duent amb les inversions d’aquesta institució.

Catarroja ha rebut la visita de la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, qui ha fet un recorregut en companyia de l’alcalde de la ciutat, Jesús Monzó, amb la intenció de veure les obres que s’estan duent a terme amb les inversions d’questa institució.

Monzó s’ha mostrat content amb la visita.

La vicepresidenta de la Diputació ha fet un recorregut pel municipi per a visitar les instal·lacions esportives, que segons Amigó, necessitaven canvis. La vicepresidenta ha assenyalat l’autonomia dels pobles pel que fa a les decisions.

Una autonomia que ve condicionada per les inquietuds dels clubs esportius de la localitat, segons ha recalcat l’alcalde, ja que abans s’ha consultat amb les entitats.

La inversió ha suposat un total de 800mil euros en matèria esportiva, amb els quals s’han pogut adequar els vestidors, la gespa del camp de futbol 11, el camp de futbol 7, entre d’altres.

Amigó ha fet referència a l’augment de les inversions en els diferents municipis respecte a la legislatura anterior.

La visita a les obres ha estat precedida de la recepció i una reunió amb l’equip de govern.

Deixa el teu comentari