Apoteosi final en la cloenda de la Setmana de Danses de Guadassuar

“Amb trages espectaculars de balladores i balladors, gran presència d’espectadors, la nostra música tradicional i la gran tasca realitzada pels Festers i Festeres 2016”

Francesc-ColomerDes de l’Ajuntament de Guadassuar valorem molt positivament la setmana de Danses 2016. La nit del dissabte va ser un punt final apoteòsic amb un Cap de Dansa, Francesc Colomer, secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, qui al seu parlament glossà les Danses com lligam i llavor de la unió del poble valencià al voltant de la seua identitat i afirmà: “Un fet extraordinari que naix de dins del poble, en la que la trama urbana es convertix en un escenari on tot és possible, a més, Guadassuar és una vila mereixedora de destinació de visites i turisme per les seues joies culturals úniques”.

visites 2016L’Ajuntament també agraïx nombroses visites d’autoritats institucionals com Clara Ferrando Estrella, secretària autonòmica d’Hisenda; Pilar Moncho Matoses, diputada provincial de Turisme; Xavier Rius, diputat provincial de Cultura; Maria Such, directora general de l’Institut Valencià de la Dona; Maria Josep Ortega Requena, diputada a les Corts Valencianes i alcaldessa de Carlet; Oscar Noguera Alberola, alcalde de Villanueva de Castellón; Felip Hernandis Sancho, alcalde d’Albalat de la Ribera i Santi Cervera, alcalde d’Alfarb, entre molts altres.

Salvador Montañana, alcalde de Guadassuar, transmet les seues felicitacions a tot l’equip de govern i membres de la corporació municipal, així com a totes les persones involucrades en esta tradicional festa, “per haver fet de la nit del dissabte de Danses, una nit diferent, una nit amable, sense fer esperar innecessàriament, amb un discurs complet i emotiu, un lliurament de premis fluid i lleuger que tots agraïm i desitgem que valga d’exemple per al futur. Per una gran feina durant tot l’any i totes les danses que serà recordat per molts anys pels vostres veïns i amics”.

Dedicació i treball essencials per a obtindre l’oficialitat com a Bé d’Interés Cultural (BIC), que cada vegada està més a prop, i serà un meravellós homenatge a tots els veïns i fills de Guadassuar que al llarg dels anys han fet de la Setmana de les Danses una icona que representa a Guadassuar arreu del món. Gràcies a tots per una gran Setmana de Danses.

Deixa el teu comentari