Aquest matí s’ha iniciat el Projecte: “d’Alzira, la Reganyà. I a l’escola la tastaràs”

Aquest matí s’ha repartit el conte infantil: “d’Alzira, la Reganyà. I a l’escola la tastaràs” a les i als alumnes de Primària del CEIP Lluís Vives, també s’ha iniciat el taller d’elaboració de la reganyà pels mestres forners.

Aquest taller forma part de la difusió de la Reganyà en la nostra localitat, permetent als alumnes conèixer de primera mà la història i l’elaboració d’un producte típic i característic de la seua ciutat, així com conèixer el treball dels professionals que la realitzen. Durant l’activitat, un mestre forner s’ha encarregat de facilitar l’ordre dels passos i la seua deguda explicació durant l’elaboració. També s’ha explicat els beneficis alimentosos dels productes artesans.

Ivan Martínez, regidor de l’Àrea: «Des de l’Ajuntament ens ficàrem com a un dels nostres objectius posar en valor els nostres productes locals com ara la Reganyà, per tal de potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals forners de la nostra ciutat. Hem portat la Reganyà a diversos certàmens, també internacionals, però també volem donar a conèixer els nostres forns tradicionals als més menuts d’Alzira.»

Deixa el teu comentari