Aquest passat cap de setmana Foios ha realitzat la segona edició del torneig de videojocs Territori Gamer

La segona edició del torneig s’ha dut a terme entre el 23 i el 25 d’octubre

Els participants han competit des de casa en modalitat en línia

Aquest passat cap de setmana Foios ha realitzat la segona edició del torneig de videojocs Territori Gamer. Organitzat des de la Regidoria de Joventut, aquest any tota l’acció s’ha traslladat a un format en línia per a poder oferir la màxima diversió amb totes les garanties sanitàries.

L’acció es va engegar divendres 23 amb el torneig de Fifa 20, seguit del Clash Royal. Dissabte de matí, va ser el torn per al Fortnite, mentre que a la vesprada es va iniciar les eliminatòries del League of Legends. Al matí del diumenge es va portar a terme la competició del Brawl Stars, mentre que a la vesprada, el League of Legends va disputar les seues semifinals i la gran final.

Les diferents competicions van congregar a un gran nombre de participants i pràcticament totes van exhaurir les places disponibles. Al Fifa 20 van participar 28 persones, de les que Rafa_bur_11 va ser el vencedor. Al Fortnite van ser en total 32 participants i Killer_rafel el guanyador. I en la darrera competició individual, el Clash Royal, amb 12 participants, PipaAlcaparra va ser el triomfador. En els dos jocs per equips, Los Malpibes van guanyar al Brawl Stars, on participaven altres tres equips; mentre que al League of Legends, d’entre els 8 equips participants, CD ACDC van ser els triomfadors.

Les competicions es van poder seguir a través de la web d’Omega World Games i a la plataforma Twitch, i els guanyadors rebran una medalla de cristall personalitzada i una videoconsola Nintendo Switch Lite per als del Fifa i Fortnite, i uns auriculars gaming per als de la resta de jocs.

Paco Serrano, regidor de joventut, s’ha mostrat «molt satisfet per la gran participació que hem tingut en tots els tornejos. Era una edició diferent per culpa de la situació sanitària, en la que no hem pogut oferir tantes activitats com en l’any anterior, però el jovent de Foios ha respost a la meravella i hem pogut gaudir d’un cap de setmana molt entretingut i divertit».

Deixa el teu comentari