Aquesta setmana l’Ecoparc mòbil de la Emtre visita Burjassot

Fidel a la seua cita mensual, l’Ecoparc mòbil de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de residus (Emtre) estarà a Burjassot aquesta setmana.

Concretament, estarà en l’aparcament de les Palmeres des de hui dilluns 17 de maig fins al dimecres 19 de maig en el seu horari habitual, als matins de 10.00 a 14.00 hores i a les vesprades de 16.00 a 19.00 hores.

dav

Portant els residus que no tenen un contenidor específic a l’Ecoparc, s’eviten els seus abocaments incontrolats, es redueix el volum de fem que acaba en un abocador, s’estalvia en matèries primeres i energia en reciclar i s’ajuda al tractament adequat de tots els residus. Aquesta acció, per tant, ajuda a cura de l’entorn i, amb això, també del medi ambient.

En els Ecoparcs mòbils de la Emtre es poden depositar residus com ara olie de cuina i de cuina, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements. També es poden depositar llibres i revistes, piles, termòmetres, reactius de laboratori, aerosols, aparells electrònics xicotets bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.

El mes vinent l’Ecoparc tornarà a Burjassot, concretament, del dijous dia 3 al dissabte dia 5 de juny.

Deixa el teu comentari