Ara a Cullera les teues compres valen el doble

Comprar a Cullera ix més rendible que mai amb la  darrera campanya de foment del comerç local impulsada per l’ajuntament de la capital turística de la Ribera. 

Baix l’eslògan: ‘A Cullera les teues compres ara valen el doble’, el consistori  promou a través de la regidoria de Comerç una iniciativa mitjançant la qual per cada 50 euros gastats a les botigues adherides a la promoció, el client rep un  val d’altres 50 euros per gastar al xicotet comerç. 

Des del passat dilluns, 25 d’octubre, es pot sol·licitar cita prèvia per a obtindre la  targeta de la promoció per part de les persones interessades a participar-hi. Es fa a través del servici municipal d’atenció a la ciutadania ATÉN. 

També els comerços participants poden adherir-se a la campanya fins demà, 28 d’octubre en la página web www.cullera.sedipualba.es.

L’ajuntament ha tret 400 targetes amb una inversió de 20.000 euros i l’acollida per part de la ciutadania ha estat espectacular des del primer dia, deixant clara la voluntat comú d’incentivar el consum al xicotet comerç. 

Després de més d’un any de pandèmia, en estos moments és més necessari que mai estar al  costat del teixit comercial local perquè a més d’oferir qualitat, és un motor econòmic que genera riquesa i ocupació. 

A més, este projecte contribueix a implantar a Cullera un sistema d’economia circular, fent que els diners dels cullerencs es queden a Cullera, fet que redunda en benefici del creixement  econòmic i la recuperació després dels durs mesos de la Covid. 

Deixa el teu comentari