Arcadi España ha recollit el premi per la labor realitzada en la Via Verda d’Ulls Negres al seu pas per la Comunitat Valenciana

La labor que està realitzant la Conselleria de Política Territorial, Obres Púbiques i Mobilitat en la Via Verda d’Ulls Negres al seu pas per la Comunitat Valenciana ha sigut reconeguda en la X edició del Premi Europeu de Vies Verdes, que s’ha celebrat a València.

En l’acte de lliurament dels premis de l’Associació Europea de Vies Verdes, el conseller de Política Territorial, Arcadi España, ha destacat el punt d’unió que representen les vies verdes en conjuminar ” naturalesa, mobilitat sostenible i esperit europeu”.

El Premi Europeu de Vies Verdes és un guardó biennal que reconeix projectes i bones pràctiques de Vies Verdes destacats per la seua excel·lència. En aquest context, València també ha acollit la Jornada Internacional de Vies Verdes organitzada per la Consell, la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols i l’Associació Europea de Vies Verdes, amb el suport de la Càtedra Transport i Societat de la UPV. La cita de València ha conclòs amb una visita tècnica amb bicicleta a la Via Verda d’Ulls Negres. 

En la Comunitat Valenciana hi ha onze Vies Verdes que sumen entorn dels 170 km, condicionades per les diferents administracions. 

Deixa el teu comentari