Arranca la celebració del Nadal a Sueca

• La ciutat acollirà el pròxim diumenge, 11 de desembre, la segona edició del “Nadal al Carrer”, la Fira del Comerç local pel Nadal

• Sueca sortejarà vora 2.500 euros, a consumir en el comerç local, en la 6ª edició de la Piràmide Comercial

img_9299Sueca, 07/12/2016. El comerç de Sueca traurà les seues propostes nadalenques al carrer el pròxim diumenge 11 de desembre. L’Ajuntament de Sueca, en col•laboració amb l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t, ha organitzat per a esta jornada la segona edició de la iniciativa “Nadal al carrer”, una fira de comerç de Nadal que s’instal•larà a la Placeta del Santíssim Crist, de 10:00 a 21:00 hores, per incentivar les compres, que es realitzen per estes dates, al comerç local.

Els participants en esta segona edició seran Mobaby, Drogueria i perfumeria Roy, Calzados Elche, Monmamá, Llenceria i drogueria Clarisa, Més Guapa, Dulcebebe, Milar Senent Ortega, Babysel i 1919 Joyeros. Enguany, a més, la iniciativa comptarà també amb la participació dels comerços del Mercat Central “la Plaça” Carnisseria Fina i Fruites i Verdures Katy i el Bar Raco.net que obriran diumenge de manera extraordinària junt amb altres negocis del poble com ara Salasons & Xarcu, el Bar Mossets i el Forn del Cristo. D’esta manera, els assistents a la fireta podran completar la seua visita amb un tast gastronòmic a la Plaça.

La fireta s’acompanyarà de Jocs tradicionals i unflables per a l’entreteniment també dels més menuts. La zona de jocs infantils estarà instal•lada d’11 a 14 h. i de 18 a 21 h.

D’altra banda, amb la campanya de compres nadalenca, també, el consistori torna a posar en marxa, en col•laboració amb Arrima’t, la 6ª edició de la Piràmide Comercial. La iniciativa, que enguany pren nova forma amb una instal•lació de motius nadalencs a la Placeta del Santíssim Crist i que compta amb la participació de 54 comerços, sortejarà un premi gros de 1740 euros i set xecs regals valorats en 100 euros, entre tots els seus clients per Nadal, per a consumir al comerç local.

El regidor de Comerç i Mercats, Pau Roselló, ha volgut agrair la implicació del comerç de la ciutat “sense l’esforç i la il•lusió que dipositen els comerços en la campanya nadalenca, res d’açò seria possible”. Roselló ha fet alhora una crida als ciutadans perquè valoren la qualitat i la varietat dels productes locals a l’hora d’efectuar les seues compres en esta temporada. El sorteig dels premis de la Piràmide Comercial tindrà lloc el pròxim 29 de desembre, a la mateixa Placeta del Santíssim Crist, a les 19:30 hores.

Deixa el teu comentari