Arranca la Gira per la Infància 2020 coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència

La cinquena edició de la Gira per la Infància, promoguda pel Consell de protecció de la Infància (CIPI), s’ha adaptat a la situació sanitària que s’està vivint a causa de la Covid-19 i, per aquest motiu, en la seua edició d’enguany, serà per primera vegada en format virtual.

Després de passar pel procés de presentació de candidatures i del treball realitzat pels diferents grups i entitats participants, la Gira represa de nou les seues activitats aquest divendres, 20 de novembre, coincidint amb la commemoració del Dia internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència.

Novament, l’Ajuntament de Burjassot, des de les Regidories de Protecció i drets de la infància i Educació, coordinades per Yolanda Andrés i Manuela Carrero, respectivament, formarà part de la Gira per la Infància i, concretament, el farà amb el grup Scout Impeesa 243 i amb el Club de Gimnàstica Rítmica l’Almara que han preparat dos grans projectes amb els quals participaran en les diferents trobades programades.

La Gira, que es desenvoluparà del 20 al 30 de novembre, tindrà la seua primera parada el divendres 20 de novembre a les 16.30 hores amb la trobada virtual de tots els equips. Es pot seguir la jornada inscrivint-se en la mateixa a través de la web de la Gira, www.giraporlainfancia.org.

En el cas dels col·lectius de Burjassot, la seua participació serà el dijous 26 de novembre, a les 16.30 hores en el cas del grup Scout i a les 18.30 hores en el cas del CGR l’Almara. Totes dues entitats burjassotenses mostraran el treball de recerca que han realitzat, comptant les seues experiències com a xiquets, xiquetes i adolescents davant la pandèmia que s’està vivint i quines són les seues propostes per a millorar l’educació mentre dure aquesta situació sanitària.

Deixa el teu comentari