Arriben a Paiporta les històries nòmades de la Mostra VIVA del Mediterrani

Paiporta s’ha convertit aquesta setmana per primera vegada en seu paral·lela del festival amb una activitat de narració oral

Aquest dijous l’Auditori Municipal de Paiporta ha acollit l’activitat de narració oral ‘històries nòmades’ dins de les activitats de la IX edició de la Mostra VIVA del Mediterrani que enguany, per primera vegada, ha acollit Paiporta com a seu paral·lela.

Durant la vetlada el públic assistent ha pogut gaudir de contes i històries nòmades de diferents tradicions i països de la mà d’Enedina Sanna (Sardenya) i Catherine Favret (França).

Aquestes contacontes mediterrànies han acostat al públic paiportí a històries com la de l’aparició del foc i Sant Anton o la de l’enuig dels cucs amb la primesa de l’ésser humà, en les seues llengües vernacles, amb l’ajuda d’una traductora.  

Aquesta trobada amb la narració oral a Paiporta a través de la Mostra VIVA del Mediterrani tindrà la seua continuïtat al mes de novembre amb la celebració de la VI edició del Festival de Narració Oral Paiporta Món de Contes. Enguany com a país convidat es comptarà amb la presència de França.

Deixa el teu comentari