“Les Arts Volant” torna als carrers

La gira d’òpera recorrerà 14 localitats i 6 barris de València

L’òpera inundarà 14 localitats i 6 barris de València. El camió de “Les Arts Volant” recorrerà la província amb Bastià i Bastiana, primera obra de Mozart. Després de l’èxit de la primera edició, una vegada més aquest projecte intenta apropar un art com és l’òpera a peu de carrer, amb l’obra de Mozart traduïda al valencià i interpretada pels cantants del Centre Plácido Domingo.

“Les Arts Volant” és una iniciativa que s’ha iniciat gràcies a un acord entre el Palau de les Arts, depenent de la Conselleria d’Educació, Innovació, Cultura i Esports, amb l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

La gira de Bastià i Bastiana començarà a Alcàsser aquest mes de juny. En juliol visitarà altres localitats entre les quals es trobaran Polinyà del Xúquer o Carlet. La temporada finalitzarà amb sis actuacions a la ciutat de València.

A més, a finals d’any s’oferirà l’oportunitat a grups de veïns de diversos municipis de la província de València, d’assistir a una selecció d’assajos generals de diferents produccions operístiques.

Deixa el teu comentari