AVA-ASAJA i LA UNIÓ reclamen hui a València eines per a frenar el Cotonet de Sud-àfrica i compensacions per les pèrdues milionàrie

Centenars d’agricultors convocats per l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) i LA UNIÓ de Llauradors i Ramaders han reclamat hui a València, a les portes de la Delegació del Govern, l’autorització d’eines de lluita eficaces i el pagament de compensacions pels danys ocasionats per la plaga del Cotonet de Sud-àfrica.

La concentració, que ha comptat amb el lema ‘Els nostres cítrics estan en perill. Solucions per al Cotonet ja’ i amb el suport de FEPAC-ASAJA.

El secretari general de LA UNIÓ, Carles Peris, ha manifestat que “ens fan la vida impossible, som un autèntic colador de plagues i damunt, mentre als agricultors europeus ens prohibeixen cada vegada més matèries fitosanitàries, deixen entrar importacions de països tercers que continuen utilitzant estes mateixes substàncies.

Després dels parlaments, els representants de les organitzacions agràries han registrat un document reivindicatiu dirigit a la delegada del Govern, Gloria Calero, perquè trasllade a Madrid totes les seues propostes.

Deixa el teu comentari